Volwassenen

Naast pijn, verdriet en angst de schoonheid van het leven ervaren.

Begeleiding volwassenen

Je kunt een afspraak maken om online in gesprek te gaan, maar het is ook mogelijk om naar de praktijkruimte te komen.

 

Soms lijkt het of je gedachtes in cirkels draaien en dat je ze niet los kunt laten. Je gaat tegen dingen opzien, je blijft piekeren, wordt angstiger; en deze gedachtes lijken je te gaan beheersen. De gedachtes gaan zich soms ook vastzetten in je lichaam. Je kunt er heel gestrest door worden en dat kun je in je lichaam voelen. Herken je dat?

 

Ieder mens leeft volgens zijn of haar eigen patronen en soms kan dit gedrag je in de weg gaan zitten. ACT kan je helpen om patronen te herkennen en te doorbreken.

We proberen vaak controle te houden over onze gevoelens en die controle kan zo in de weg zitten dat we niet meer goed kunnen functioneren. Bij ACT leer je deze los te laten en je gevoelens langzaamaan toe te laten.

 

Tijdens de individuele begeleiding wordt ACT op jou afgestemd. We kijken samen naar wat er nodig is en hoelang we denken dat het traject zal duren. Het aantal sessies verschilt per persoon, meestal tussen de 6 en 12 sessies. Een sessie kan wekelijks plaatsvinden, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het meer te verspreiden.

 

Samen gaan we kijken hoe je levenspatroon eruit ziet, wat jij graag anders zou willen en wat de mogelijkheden hierin zijn.

 

Tijdens de individuele begeleiding ga ik uit van jouw eigen deskundigheid/wijsheid. Je eigen wijsheid wordt aangeroerd en komt, met behulp van de gesprekken, meer naar boven drijven.

 

Heb je belangstelling, neem dan vrijblijvend contact met me op.